Kedves Montisok!

Szokásos teleszkóp szerviz akciónkat idén is folytatjuk!

A komplett tisztítás, beállítás és olajcsere összesen  5.990.- Ft.

Az akciós ár tartalmazza a felhasznált olaj árát is.

A teleszkóp ki és beszerelése 1.000.-Ft.

Az akció március 1.-ig tart.

Szétszedjük!

Kitisztítjuk, olajat cserélünk!

Összerakjuk!

Viheted is!

 

Egy fejvédő gyártónak nehéz minden évben újdonsággal előrukkolnia, de azért a németek értenek ahhoz, hogy legyen egy kis fejhajtás, amire odafigyelünk. bikemag.hu casco újdonságok

 

 

FOCUS

-a 100%-os Made in Germany!

A Focus kerékpárokat német mérnökök és formatervezők fejlesztik és a cég világszerte ismert és elismert  tesztlaborjában vetik alá a legmagasabb minőségi követelményeknek.

A Focus-t 1992-ben hozta létre Mike Kluge, a háromszoros cyclo-cross világbajnok. A cég jelmondata: Profiktól profiknak. A Focus folyamatosan fejlődik: 1994-ben még csak hatféle hegyikerékpárt gyártottak, később, 1995-ben, Kluge megalapította az első profi német mountain bike csapatot, és a versenyzésben szerzett tapasztalatokat felhasználta a gyártásban. 2003-ban már profi versenygépeket is készítettek, 2006-ban jelentek meg a piacon először karbon vázas kerékpárjaikkal. 2012-re pedig már a világ több mint 60 országában megtalálható a Focus márka. A kínálatban a szokásos mtb és országúti, cross/trekking és városi modelleken kívül megtalálhatók a triatlon és cyclo-cross versenykerékpárok is. 2013-tól pedig már e-bike-juk is kapható.

A Focus aktívan jelen van a profi kerékpársportban is, hiszen évek óta láthatjuk az országúti bringáikat a világ legrangosabb kerékpárversenyein.

Magyarország egyik legsikeresebb női MTB versenyzője, a XCO Világkupa 2. helyezett olimpikon Benkó Barbara szintén Focus nyergében érte el sikereit!

A Nelson Bike-ban már 2013 óta forgalmazzuk a német gyártó kerékpárjait.

Abus

Abus

BBB

BBB & Sport

Bosch

Bosch

Casco

Casco & VTE Triatlon Team

Casco & VTE Triatlon Team

Casco & VKE MTB Team

 

Cateye

Cateye

Continental

Continental

Ergon

Ergon